Paralyzéry ZAP

Logo ZAP

Vysoká míra ochrany, to jsou Paralyzéry značky ZAP

Necítíte se v dnešním světě vůbec bezpečně? Přemýšleli jste proto o tom, že byste si pořídili nějaký paralyzér? Pokud pro vás právě tento ochranný prostředek znamená zlatou střední cestu a rádi do něj zainvestujete, pak se jeví jako dokonalá volba například paralyzéry značky ZAP.

ZAP – americká značka paralyzérů, vsází na jednoduchý design a vysokou kvalitu provedení. V naší nabídce naleznete kvalitní a osvědčené typy paralyzérů, které svým technickým řešením umožňují vyvinout obrovskou sílu a díky tomu ochránit jedince před napadením. Jsou vhodné jak pro ženy, tak pro muže, a to především díky mnoha různým typům a provedením.

V případě, že byste si chtěli svůj paralyzér vybrat sami, měli byste dbát na to, že existuje opravdu mnoho různých druhů a ne každý se hodí například pro nošení do kapsy. Je důležité myslet hlavně na to, jak budete s paralyzérem manipulovat - budete jej nosit v kapse, v brašně, v autě, na stanovišti a tak dále.

Ochrana, která stojí za to

V žádném případě si ale nemyslete, že byste mohli udělat v případě výběru paralyzérů chybu. Jakýkoliv produkt od značky ZAP je maximálně kvalitní a nabízí ideální řešení pro případ obrany a momentálně patří k těm nejlepším na trhu.

Samotná nabídka obsahuje klasické paralyzéry jednoduchých tvarů, ale můžete tam najít i speciální paralyzéry s baterkou, kterou si můžete přisvítit v prostorech, kde je špatná viditelnost, anebo jimi můžete oslnit útočníka. Tyto varianty jsou takové 2v1, neboť kombinují dva způsoby ochrany. Pokud si zvolíte paralyzér s baterkou a ostrými hroty, máte dokonce 3v1. Nabízíme také Elektrické hole, které jsou určeny pro seniory na procházky či pro dobrodruhy v přírodě.

Paralyzéry ZAP jsou hojně používané v USA, kde se jimi brání úspěšně nejen mnoho žen, ale i mužů. Díky kompaktním rozměrům si může každý člověk schovat paralyzér například do bundy či příručního zavazadla a v případě potřeby jej využít. Vyberte si tedy osvědčený paralyzér od značky ZAP a staňte se osobou, která ví, jak sebe či své blízké ochránit před napadením. 

Pokud bychom měli nějaký paralyzér z naší nabídky doporučit, byly by to tyto 3:

Paralyzér ZAP Enforcer 2 000 000 voltů

Paralyzér ZAP Enforcer 2 000 000 voltů - Paralyzery-vychytavky.cz

Paralyzér s baterkou ZAP Light a ostrými hroty - 1 000 000 voltů

Paralyzér s baterkou ZAP Light Extreme a s ostrými hroty - Paralyzery-vychytavky.cz

Elektrický obušek ZAP Extreme 1 000 000 voltů