Pepřové spreje Fox Labs

PEPŘOVÉ SPREJE FOX LABS: ÚČINNÁ OCHRANA PŘED ÚTOČNÍKY

 

Máte strach chodit pozdě večer domů? Bojíte se při návratu z práce, ze školy nebo i za bílého dne, když máte projít zapadlou uličkou ve městě? Potenciální nebezpečí dnes číhá téměř na každém kroku, proto se svou bezpečnost rozhodně nevyplatí podceňovat. Nemusíte si hned vyřizovat zbrojní průkaz nebo chodit s nožem v ruce, máme pro vás elegantnější a také účinnější řešení v podobě pepřového spreje Fox Labs, který se řadí ke světové špičce na trhu.

 

KVALITA PEPŘOVÝCH SPREJŮ FOX LABS

 

Pepřové spreje Fox Labs jsou oblíbené po celém světě a uznávané i ozbrojenými složkami v USA. Pro jejich výrobu se používají ty nejkvalitnější materiály a prvotřídní komponenty. Jejich pálivost na Scovilleho stupnici dosahuje neuvěřitelných 5 300 000 SHU, a to díky použití organických výtažků kapsaicinu. Tento sprej se dá použít nejen na lidi, ale také na divoká zvířata, která na vás mohou zaútočit.

 

VÝHODY SPREJŮ FOX LABS

 

Použití obranného pepřového spreje Fox Labs je intenzivní, efektivní a samozřejmě i bezpečné (vy sami se jím nijak ohrozit nemůžete). Všechny spreje jsou nehořlavé a můžete vybírat z nabídky různých provedení, velikostí a složení. Oblíbené a také nejčastěji kupované jsou velikosti 50 a 113 ml, které jsou i maximálně skladné a vy je tak lehce uložíte do kapsy u kalhot, do bundy nebo do kabelky.

 

NABÍDKA PRODUKTŮ

 

Kromě tradičního pepřového spreje Fox Labs s vysokou účinností a pálivostí až 5 mil. SHU, clonou 4 až 5 metrů, která zajistí snadnější zasažení, a s širokým záběrem, se velké oblibě těší také pepřový sprej prodávaný pod označením „Mean Green“. Ten útočníka obarví a vy ho později můžete snáze identifikovat. Spreje Fox Labs se v tomto provedení hodí i k profesionálnímu použití třeba ve věznicích nebo pro policejní kontroly. Barvivo se z kůže nedá snadno smýt a zmizí až za několik dní. I pokud tedy pachatel uteče a vy celou událost nahlásíte policii, je pravděpodobné, že ho ještě dopadnou.