Kde koupit pepřový sprej? U odborníků!

pepřových sprejích, které již mnoho let slouží k efektivní sebeobraně proti agresorům (ale třeba také nebezpečným zvířatům), jste již nepochybně slyšeli. Můžete si je zakoupit na mnoha místech, ale vždy je nejvhodnější vyrazit tam, kde se můžete spolehnout na opravdu kvalitní výrobky i na kvalifikované poradenství.


Neriskujte své bezpečí a vsaďte na kvalitu.

Jsme rádi, že jedním z oblíbených e-shopů zaměřených na sebeobranu se stal i náš specializovaný e-shop paralyzery-vychytavky.cz, který již několik let patří mezi vaše oblíbené odborníky na osobní bezpečnost.

O spokojenosti zákazníků svědčí také velmi dobré hodnocení na portálu Herueka.cz (momentálně, tedy v červenci 2014 činí 100%). Reference zákazníků, kterých si velmi vážíme, kromě kvalitních výrobků oceňují také vstřícnost personálu, kvalitní poradenství, rychlé doručení a osobní odběr zboží. Takový úspěch nás velmi těší a každý den děláme vše pro to, abychom si jej zasloužili i nadále.

Pepřový sprej Fox Labs 50 ml clona

 

Pepřové spreje pro ženy i cestovatele

Pepřových sprejů existuje velké množství, a proto je důležité vybrat přesně ten, který nejlépe využijete. Velmi oblíbenou kategorií jsou například pepřové spreje určené ženám, běžcům nebo třeba cestovatelům, kterým hrozí například střet s medvědem či jinou nebezpečnou zvěří.

Kromě pepřových sprejů si v e-shopu paralyzery-vychytavky.cz můžete vybrat mnoho dalších účinných pomůcek k sebeobraně – například paralyzéryteleskopické obušky, nože a mnoho jiných.

Jak vybrat nejvhodnější model?

Při koupi pepřového spreje se určitě podrobně vyptejte na výhody a nevýhody jednotlivých modelů – ty se totiž zpravidla mírně liší a ne každý by vám dokonale sednul. 

Při výběru myslete hlavně na to, kde budete pepřový sprej nosit, a podle toho volte jeho velikost. Většina pepřových sprejů se vejde do kapsy, ale existují i větší modely, které je již třeba nosit v kabelce (a to nějaké větší než psaníčko) či pánské tašce. Vždy svůj sprej ale mějte připraven na takovém místě, kde jej budete mít okamžitě po ruce a budete se jím moci efektivně bránit.