!POZOR! Od úterý 23.07. do pátku 26.07. máme dovolenou. Expedice objednávek v této době bude pokračovat od pondělí 29.07. Děkujeme za pochopení.

Rozšíření nabídky našeho eshopu

Jelikož už nějaký ten pátek fungování máme za sebou, rozhodli jsme se pro Vás výrazně rozšířit sortiment zboží. Mimo paralyzérypepřové sprejeteleskopické obušky a další produkty osobní sebeobrany, přibylo mnoho nových kategorií,mimo jiné plynové a vzduchové pistole, flobertkyairsoftové vybavenílukykušepyrotechnikadalekohledy apod..

Jelikož je kategorií a podkategorií opravdu hodně, děláme nyní na tom, abychom Vám orientaci v našem eshopu co nejvíce usnadnili. Plánujeme také našeptávač při vyhledávání, který by Vám měl také zpříjemnit vyhledávání produktů v naší nabídce.

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz či připomínku / podnět k novému zpracování kategorií, budeme opravdu rádi za každou zpětnou vazbu.

A jako třešničku na dortu jsme si pro Vás připravili další novinku - zhruba do 2 týdnů budeme mít v nabidce zcela nové paralyzéry z USA, které budeme také prodávat jako výhradní dovozci. Jeden z těchto produktů bude v podobě japonského meče katany! Pokud se na tento nový produkt těšíte stejně jako my, sledujte pravidelně naší nabídku.

 

Děkujeme za Váš čas


S pozdravem

Tým
ZEUS PROTECTION, s.r.o.