Rozšíření nabídky našeho eshopu

Jelikož už nějaký ten pátek fungování máme za sebou, rozhodli jsme se pro Vás výrazně rozšířit sortiment zboží. Mimo paralyzérypepřové sprejeteleskopické obušky a další produkty osobní sebeobrany, přibylo mnoho nových kategorií,mimo jiné plynové a vzduchové pistole, flobertkyairsoftové vybavenílukykušepyrotechnikadalekohledy apod..

Jelikož je kategorií a podkategorií opravdu hodně, děláme nyní na tom, abychom Vám orientaci v našem eshopu co nejvíce usnadnili. Plánujeme také našeptávač při vyhledávání, který by Vám měl také zpříjemnit vyhledávání produktů v naší nabídce.

Pokud byste měli jakýkoliv dotaz či připomínku / podnět k novému zpracování kategorií, budeme opravdu rádi za každou zpětnou vazbu.

A jako třešničku na dortu jsme si pro Vás připravili další novinku - zhruba do 2 týdnů budeme mít v nabidce zcela nové paralyzéry z USA, které budeme také prodávat jako výhradní dovozci. Jeden z těchto produktů bude v podobě japonského meče katany! Pokud se na tento nový produkt těšíte stejně jako my, sledujte pravidelně naší nabídku.

 

Děkujeme za Váš čas


S pozdravem

Tým
ZEUS PROTECTION, s.r.o.