!POZOR! Od úterý 23.07. do pátku 26.07. máme dovolenou. Expedice objednávek v této době bude pokračovat od pondělí 29.07. Děkujeme za pochopení.

Paralyzéry, na které se můžete spolehnout

Doživotní záruku můžete mít nejen třeba na kvalitní nádobí nebo domácí spotřebiče, ale také na zboží, jako jsou paralyzéry. Když se rozhodnete pro špičkový výrobek z naší nabídky, garantujeme vám doživotní záruku.

 

Doživotní záruka na výrobky z USA

Víme, jak vám záleží na zdraví nebo na ochraně vašich blízkých nebo majetku, a proto vám nabízíme prostředky osobní obrany, které vám v tom pomohou. V našem obchodě přitom najdete jak malé paralyzéry vhodné i díky růžové barvě například do dámské kabelky, tak i silné a mimořádné účinné stroje vhodné i pro ostrahu objektů. Patří mezi ně například vynikající Paralyzér ZAP Enforcer 2 000 000 V, který patří mezi nejlepší modely na trhu. Tento paralyzér má vestavěný displej, který ukazuje například zbývající počet elektrických šoků a to není jeho jediná přednost, mezi něž samozřejmě patří také robustní konstrukce vhodná i pro použití úderové zbraně a vysoká voltáž přístroje.